Visser Zonnepanelen

 

Wij zijn Visser Zonnepanelen, onderdeel van Visser Elektrotechniek te Capelle aan de IJssel. Een investering in zonne-energie is zeer interessant. Afhankelijk van de ruimte die beschikbaar is op uw woning of bedrijfsgebouw, kunt u uw eigen stroom opwekken met zonnepanelen.

De zon is gratis. De besparing op uw energiekosten kan jaarlijks al snel oplopen naar 12% van de investering!

Subsidieregelingen

Met een investering in zonnepanelen op uw vastgoed kunt u uw eigen stroom opwekken. De overheid stimuleert dit soort duurzame aanpassingen door middel van fiscale voordelen. Wij zijn op de hoogte van alle actuele subsidieregelingen voor bedrijven en particulieren. U regelt alles in één keer, krijgt een flinke korting op uw investering in zonnepanelen en heeft er daarna geen administratieve rompslomp meer van!

Waarom zonnepanelen van Visser Zonnepanelen

  • Het kosten-baten plaatje is zeer interessant.
  • Opbrengst kan oplopen naar 12% van de investering.
  • Wij komen bij u langs en informeren u vakkundig.
  • Onze berekeningen en uitleg van de jaarlijkse besparing op uw energiekosten zijn reëel.
  • Onze eigen werknemers monteren de installatie.
  • Bij ons heeft u vanaf het eerste contact tot aan de oplevering hetzelfde aanspreekpunt.
  • Bij storing of eventuele garantie kunt u ons altijd gemakkelijk bereiken.
  • Wij gebruiken uitsluitend zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal van hoge kwaliteit.
  • Wij zijn erkend Uneto-VNI installateur, gecertificeerd SolarEdge installateur en Qbis gecertificeerd deskundige zonne-stroom systemen.

Installatie

Om zonnepanelen te plaatsen moet er een dakoppervlak beschikbaar zijn dat naar het zuiden, oosten of westen georiënteerd is. De ideale dakhoek is 38 graden. Op platte daken kunnen panelen worden geplaatst door middel van een montagesysteem met ballast. I.v.m. de windbelasting wordt er altijd gebruik gemaakt van gecertificeerd montagemateriaal. Het aantal montagehaken en de sterkte van het materiaal wordt nauwkeurig berekend om de veiligheid te waarborgen.

Om de gelijkstroom die de panelen leveren om te zetten in wisselstroom is er een omvormer nodig. Deze wordt meestal op zolder geplaatst. De stroomdraden van de panelen gaan dus via de omvormer naar de meterkast. Daar vindt de aansluiting plaats op de elektrische installatie van het huis.

Om de opbrengst van de zonne-stroom installatie te kunnen aflezen wordt er vaak gebruik gemaakt van een internetaansluiting zodat de prestaties van de omvormer live op uw account, overal ter wereld, op te halen is. Het plaatsen en aansluiten van de zonnepanelen wordt vakkundig uitgevoerd door gecertificeerde collega’s van Visser Elektrotechniek.

 

Adres
Elandstraat 104
2901 BK Capelle a/d IJssel
Telefoon
010 284 79 34