Aannemersbedrijf Klapwijk

 

Klapwijk is een allround aannemersbedrijf, gevestigd in Krimpen aan de Lek. In 1885 zijn wij opgericht en hebben daardoor een enorme ervaring opgebouwd. Sinds 2014 zijn wij ook actief in woningverbeteringen. Met 15 gediplomeerde vakmensen in dienst bieden wij kwaliteit voor een scherpe prijs. Als Erkend bouwbedrijf en aangesloten bij BouwGarant bent u verzekert van vakwerk.

Het verbeteren van uw woning of bedrijfspand kan besparingen opleveren van wel 35% op uw energiekostenrekening!

Kostenplaatje en stappenplan

Ons bedrijf biedt een totaal concept voor het energiezuiniger maken van uw woning of bedrijfspand. Wij geven advies op maat, inclusief prognoses met terugverdientijden. Tevens leggen wij uit wat dit betekent voor uw energielabel. Daarbij houden wij ook rekening met uw wooncomfort, in alle gevallen gaat dit met sprongen omhoog. Klapwijk is ook op de hoogte van alle aantrekkelijke subsidie- en financieringsvormen waarvan u kunt profiteren.

Welke verbeteringen verzorgt Klapwijk

• Vloerisolatie

Indien u een kruipruimte onder uw woning heeft is vloerisolatie een goede optie. Als uw kruipruimte voldoende bereikbaar is, dan kan uw vloer (hout/beton) aan de onderzijde geïsoleerd worden. Vloerisolatie kan leiden tot besparingen van wel 10% en geeft direct een verbetering van comfort. Bijkomstig voordeel is dat kieren/gaten worden gedicht en er een goede vochtkering ontstaat met de kruipruimte.

• Muurisolatie en HR++ glas

Gevels kunnen aan de binnenkant en in de spouw worden voorzien van isolatie. Dit is echter een hele grote ingreep. Sneller en goedkoper is rendement te halen door de kozijnen en deuren aan te passen want dit zijn grote warmtelekken. Indien u de beglazing vervangt door HR++ isolerend glas in combinatie met goede tocht-/kierdichtingen bij ramen en deuren, kan dit leiden tot besparingen van wel 20%.

• Dakisolatie

Daken van woningen zijn over het algemeen de grootste warmtelekken. Door het dak te isoleren aan de buiten- of binnenzijde kan dit veel energie besparen en wordt het wooncomfort aanzienlijk verhoogd. Bij schuine daken kan het isoleren aan de buiten- of binnenzijde eventueel gecombineerd worden met zonnepanelen en/of een warmwaterboiler. Bij platte daken is het isoleren aan de buitenzijde een prima optie. Met een goede dakisolatie zijn besparingen tot wel 35% mogelijk.

 

Adres
Molendijk 38
2931 SC Krimpen aan de Lek
Telefoon
0180 519 078